De afgelopen jaren werk ik meer en meer met energie. Deze intense manier van werken brengt genezing op alle lagen van het leven. Met energie werken is voor mij dè manier van genezen. En ik wil me er dan ook graag voor inzetten om deze manier van werken meer bekendheid te geven.

Het fijne is dat je jezelf met energie heel goed kunt helpen bij bewustwording en genezing. Zo neem je je eigen gezondheid in de hand en dat geeft rust en zelfvertrouwen.

Alles is energie en als je aansluit / als we aansluiten bij de oorspronkelijke energie dan vind verbetering en genezing plaats. Ik heb het zelf aan den lijve ondervonden en ik ben er erg blij mee - en dankbaar voor dat dit op mijn weg is gekomen.

De workshop “Goed in je energie” gaat over hoe je in de stressvolle tijd waarin we leven, de stress buiten de deur kunt houden. Werken met energie levert een grote mate van ontspanning en rust op.

Ik breng je in eerste instantie in contact met je eigen energie. Zo ga je steeds beter de energie die in je en om je heen is waarnemen.

Ik geef je manieren om je energiepijl te behoeden en te behouden.

Daarnaast leer je de energie van anderen kennen. Dit zorgt ervoor dat er duidelijkheid komt in de verwevenheid van gevoelens, emoties en gedachtes. Wat is werkelijk van jou en wat is van de ander? Een interessante vraag die je steeds nauwkeuriger kunt beantwoorden.

Kortom een heel praktische cursus, waarbij je zelf aan de slag gaat met energie en inzicht krijgt in wat energie is. Je leert manieren om in het dagelijks leven je eigen ruimte in te nemen, jezelf te beschermen en in je kracht te staan. Dit heeft tot gevolg dat heel veel ongemakken en klachten verdwijnen.